+3626-550196 info@networksped.hu

Rutinos speditőrök is elámulnak, amikor megtapasztalják az internet erejét a piacon

Hogyan alakítsa át meglévő kapcsolatait, erőforrásait az internet segítségével úgy, hogy ezáltal versenyképessége fokozódjon? Mindezt eláruljuk Önnek az E-logisztikai Centrumban.  Ugyanitt bemutatjuk, hogyan segítjük partnereinket a legfrissebb e-logisztikai információkkal a napi gyakorlatban.

Töltse le tanulmányunkat >>


Legutóbbi összeállításunkban szállítmányozókat és fuvarozókat kérdeztünk meg, most bővítjük a kört, és várjuk bármilyen ágazatból azok válaszait, akik szállítmányozással foglalkoznak.

Alakítsa véleményével Ön is az e-logisztikai trendet, cserébe elküldjük felmérésünk eredményét. Kérdőívünk kitöltése nem igényel többet 4-5 percnél. Az elektronikus fuvarbörzékkel kapcsolatos hazai felhasználói tapasztalatok a gyakorlatban című összeállításunkat csak azok olvashatják, akik részt vesznek ebben a felmérésben.

Izgalmas időket élünk. Egy most induló új ágazat, az E-Logisztika fejlődését, alakulását kísérheti lépésről lépésre figyelemmel. Ne szalassza el e páratlan lehetőséget, versenyképessége az interneten cége biztos jövőjét jelenti.

Igen, részese akarok lenni a hazai e-logisztikai trend alakításának! Letöltöm